نصب در و پنجره یو ‍پی وی سی

نصب در و پنجره یو پی وی سی

با توجه به اینکه در و پنجره یو پی وی سی یکی از محبوب‌ترین انواع در و پنجره در صنعت ساختمان هستند، نصب و اجرای آن‌‌‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در و پنجره یو پی وی سی از انواع پنجره‌هایی هستند که کیفیت بالا، عمر طولانی و قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی دارند. نصب در و پنجره upvc در ساختمان به حفظ انرژی و کاهش هزینه‌های انرژی کمک شایانی می‌کند. در این مقاله، ابتدا به مزایا و معایب این مدل از در و پنجره با پروفیل یو پی وی سی می‌پردازیم، سپس نحوه نصب در و پنجره upvc را مورد بررسی قرار داده و در نهایت به مواردی مانند طریقه نگهداری و تمیزکردن آن اشاره خواهیم کرد.

 در و پنجره یو پی وی سی

upvc مخفف عبارت Unplasticized Polyvinyl Chloride است که به عنوان یک جایگزین با کیفیت و پرطرفدار برای pvc در ساختمان‌سازی استفاده می‌شود. upvc یک نوع پلاستیک غیر قابل انعطاف است که از ویژگی‌های آن می‌توان به سختی، وزن سبک، مقاومت در برابر رطوبت و قابلیت بازیافت اشاره کرد.

در و پنجره یو پی وی سی به دلیل ویژگی‌های بالا و مزایای دیگر مانند عایق حرارتی و صوتی، مقاومت در برابر هوازدگی، سادگی نصب در و پنجره upvc و قابلیت باز و بسته شدن آسان، در بسیاری از ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در و پنجره یو پی وی سی

مزایا و معایب در و پنجره یو پی وی سی

مقاومت بالا در برابر حرارت و سرما:

در و پنجره یو پی وی سی دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر تغییرات دمایی هستند و به راحتی تحت تأثیر رطوبت، نور خورشید و سرما قرار نمی‌گیرند.

عایق حرارتی و صوتی:

در و پنجره یو پی وی سی به لطف خواصی مانند عایق حرارتی و صوتی، قادر به کاهش هدر رفت انرژی در ساختمان بوده و باعث بهبود کیفیت زندگی شما می‌شوند.

مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی:

در و پنجره یو پی وی سی دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی هستند و در برابر شرایط جوی و مواد شیمیایی مقاومت خوبی دارند.

طول عمر بالا:

انواع پنجره upvc به دلیل مقاومت بسیار بالایی که در برابر شرایط جوی و سایر عوامل دارند، دارای عمر طولانی هستند و نیاز به تعمیرات و تعویض کمتری دارند.

قابلیت نصب آسان:

نصب در و پنجره upvc به راحتی انجام می‌شود و نیاز به نگهداری کمی دارند.

بعضی از معایب در و پنجره یو پی وی سی

تغییر رنگ:

در صورتی‌که از پروفیل در و پنجره با کیفیت در ساخت در و پنجره یو پی وی سی استفاده نشود، به مرور پروفیل دچار تغییر رنگ و شکل خواهد شد.

عدم عایق گرما و سرما:

یکی از مزایای در و پنجره یو پی وی سی عایق بودن آن است. و این ویژگی علاوه بر قاب و شیشه پنجره به لاستیک‌های آب بندی و لاستیک‌های درزگیر وابسته است. اگر از لاستیک‌های استاندارد و باکیفیت استفاده نشود یا لاستیک‌ها به درستی توسط نصاب سر جای خود فیکس نشده باشند خیلی زود متوجه می‌شوید که در و پنجره یو پی وی سی شما عایق خوبی برای گرما و سرما نیست.

عدم استحکام لازم:

گالوانیزه به مقاومت و استحکام در و پنجره یو پی وی سی کمک می‌کند. در صورتی که از گالوانیزه با ضخامت استاندارد استفاده نشود، در و پنجره دچار مشکلاتی مانند افتادگی در بازشوها، خمیدگی و شکم دادن در ستون‌های افقی می‌شود.

عدم عایق صوتی:

در صورتی که با وجود نصب در و پنجره upvc هنوز سرو صدا شما را آزار می‌دهد، پیشنهاد می‌شود ابتدا از کیفیت شیشه دوجداره و سپس از درست بودن نصب شیشه مطمئن شوید.

بخار و عرق کردن شیشه‌های دوجداره:

بله  این هم یکی دیگر از مشکلات شایع در ارتباط با در و پنجره های دوجداره است که دلیل آن عدم استفاده درست از چسب آب بندی است یا حتی امکان دارد گاز آرگون در بین جداره‌های شیشه به کار نرفته یا بسیار بی‌کیفیت است.

نیاز به تعویض مجدد:

در صورتی که نصب در و پنجره upvc  توسط افراد آموزش‌دیده انجام نشود، باید تعویض شوند.

با بررسی موارد بالا، متوجه می‌شویم که نحوه نصب در و پنجره upvc ، تأثیر زیادی بر روی دوام، استحکام و زیبایی دارد. بنابراین لازم است مراحل نصب با دقت انجام شود. در ادامه مراحل نصب را توضیح خواهیم داد.

مراحل نصب در و پنجره upvc:

۱- حذف هر گونه آلودگی و کثیفی از محل نصب:

تمیز کردن محل نصب در و پنجره upvc یکی دیگر از گام‌های اساسی قبل از نصب آن است. این مرحله شامل حذف هرگونه آلودگی ناشی از مصالح ساختمان است که طی انجام مراحل ساخت و ساز ایجاد شده است. برای مثال، اگر در قاب پنجره، حفره، برآمدگی یا ضایعاتی وجود دارد، باید با استفاده از گچ و سیمان رفع شده یا تراشیده شوند. در غیر این‌صورت، در و پنجره یو پی وی سی از لحاظ عایق بودن، عملکرد خوبی نخواهند داشت.

در بعضی از ساختمان‌ها، بعد از برداشتن پنجره‌ها جهت تعویض پنجره های قدیمی با دوجداره، باید قسمت‌های مختلف آن‌ها به‌طور کامل تمیز شوند. اگر تمیزکاری به درستی انجام نشود، کیفیت نصب پنجره‌ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و بعد از نصب، امکان تمیز کردن آن‌ها وجود نخواهد داشت.

۲- تعیین مختصات دقیق  محل نصب پیچ‌های اتصال:

پس از آماده سازی محل نصب، ابتدا باید جایگاه پیچ‌هایی که قرار است اتصال پنجره و دیوار یا قاب را به عهده داشته باشند، مشخص شود. بسته به نوع مصالح مورد استفاده در دیوار، می‌توان از پیچ سرمته، خودکار یا پیچ بولتکس استفاده کرد. برای دیوارهای آجری می‌توان از پیچ‌های سرمته و بولتکس استفاده کرد، اما برای دیوار‌های سیمانی و بتنی استفاده از پیچ‌های بولتکس پیشنهاد می شود. برای نصب فریم آهنی هم عمدتاً از پیچ خودکار استفاده می‌کنند.

برای نصب دقیق و صحیح در و پنجره یو پی وی سی، لازم است از تراز عمودی استفاده شود تا محل سوراخ کردن پیچ‌ها دقیق باشد و در و پنجره به زیبایی نصب شوند. در این مرحله، پنجره با استفاده از پیچ‌های گفته شده به دیوار متصل می شود و در جایگاه خود قرار می گیرد. در نهایت، برای داشتن پنجره دوجداره با کیفیت، لازم است تمامی قطعات و اجزای پنجره با دقت و صحیح نصب شوند.

۳- عایق‌بندی با فوم پلی‌اورتان و چسب سیلیکونی:

پس از مراحل ذکر شده، قسمت بعدی این کار شامل بهبود عایق و درزبندی است که با استفاده از چسب‌های سیلیکونی و فوم صورت می‌گیرد. بهتر است ابتدا چسب سیلیکونی روی درزها گذاشته شده و سپس چسب‌ها با استفاده از لیسه به صورت کاملا یکنواخت روی سطح قرار گیرند. در مرحله بعد، برچسب‌های محافظ روی قاب را جدا کرده و فضای یک سانتی‌متری بین پنجره و دیوار با استفاده از فوم پر می‌شود. فوم‌های پلی اورتان بعد از تزریق حجیم شده و تمامی منافذ و درزهای باقیمانده را پر می‌کنند.

۴- مرحله آخر، نصب شیشه دوجداره:

پس از نصب پروفیل پنجره، باید شیشه دوجداره نصب شود. قبل از آن محل اتصال شیشه و سطح پروفیل تمیز می‌شود. داخل هر پنجره دوجداره فضایی وجود دارد که در آن قطعات پلاستیکی به نام تاکوز قرار گرفته، سپس شیشه روی تاکوزها نصب و سپس زهوار جایگذاری می‌شود. برای نصب از چکش‌ غیرفلزی استفاده می‌شود تا به زهوار و شیشه آسیب نرسد. این زیر شیشه‌ای‌ها در قسمت ثابت برای جلوگیری از شکستن شیشه در هنگام نصب و در قسمت لنگه بازشو برای رگلاژ و بالا ماندن لنگه پنجره استفاده می‌شود. چون به‌دلیل سنگین بودن شیشه، سر لنگه پنجره دوجداره upvc به پایین خم می‌شود.

نصب در و پنجره upvc

راهکارهای نصب صحیح برای در و پنجره یو پی وی سی

نصب در و پنجره upvc با استفاده از روش‌های صحیح و بهینه، می‌تواند علاوه بر افزایش دوام و عملکرد این نوع پنجره‌ها، به تأثیر قابل توجهی در کیفیت ساختمان داشته باشد. در این راستا، استفاده از تکنولوژی‌های مدرن و تجهیزات به‌روز بسیار مهم است.

ایجاد سوراخ نصب در محل دقیق، نصب پیچ‌ها با فاصله استاندارد، چسب‌های با کیفیت بالا جهت عایق‌بندی، استفاده درست از شیشه‌های ثابت و تنظیمی جهت رگلاژ و تثبیت شیشه پنجره‌ها، مونتاژ صحیح و استاندارد قبل از نصب و رگلاژ صحیح و استاندارد مواردی هستند که تیم نصاب باید به آن‌ها توجه کند.

بکارگیری روش صحیح، باعث افزایش دوام و عملکرد این نوع پنجره‌ها می‌شود. به منظور دستیابی به بهترین نتیجه، حتماً باید عملیات نصب به صورت حرفه‌ای و در صورت امکان توسط تیم نصاب سازنده در و پنجره یو پی وی سی انجام شود. با توجه به گستردگی بازار درب و پنجره upvc ، انتخاب یک تیم نصاب با تجربه و دانش لازم، از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین دلیل، برای داشتن پنجره‌های دوجداره با کیفیت عالی و خدمات حرفه‌ای، پیشنهاد می‌شود از شرکت‌های معتبر خریداری کنید تا از زمان خرید تا تحویل و نصب در و پنجره در کنار شما و همراهتان باشند. سعی کنید محصولاتی خرید کنید که  ضمانت‌نامه و گارانتی داشته باشند و بتوانید از خدمات پس از فروش آن‌ها بهره ببرید.

کلام آخر

ما در سی‌فور بر این باوریم که رضایت مشتری مهمترین عامل موفقیت هر برند است. حمایت و همراهی و پاسخگویی تیم پشتیبانی پس از خرید، ارائه ضمانت‌نامه معتبر و از همه مهمتر محصولی با کیفیت به ما کمک کرده تا مشتریانی وفادار در کنار خود داشته باشیم.

شبکه توزیع پروفیل upvc سی‌فور به صورتی طراحی شده که با ارائه آموزش‌ها و همایش‌های مداوم انتقال و تبادل دانش و تجربه همواره صورت بگیرد. امید است تلاش‌های ما برای استفاده از بهترین عاملین فروش و نصابانی ماهر تجربه‌ی خوبی از خریدتان را برای شما رقم بزند.

پروفیل upvc چیست؟ برای پاسخ به سؤال “پروفیل upvc چیست؟”...

پروفیل رنگی upvc امروزه استفاده از پروفیل در و پنجره رنگی...

اگر به هردلیلی عملکرد پنجره‌های شما مانند گذشته نیست، می‌توانید...

۱۰ عامل تأثیرگذار بر روی قیمت درب و پنجره upvc...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *